Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

zaterdag 20 april 2013

klimmen

Het is precies 11.00 uur. De zon schijnt volop, windstil en het is 30 graden in de schaduw.
Na de drukke en gezellige dagen met onze vrienden in Sanur hebben we het rustig aan gedaan. We zijn veelal thuis gebleven en hebben de tijd meestal doorgebracht met een spelletje en lezen. Naast het gebruikelijke doen en laten is er dan niet zo heel veel te beleven. Met wat lekkere muziek erbij komen we zo de dag wel door. We l zo af en toe met de motor naar Negara voor een boodschap.
Tussendoor de gebruikelijke siësta en het loopje met Madé naar het strand. Vanmorgen was het even anders want het gras moest weer gemaaid worden. Na het broodje hagelslag en de kop thee om 08.00 uur aan de slag. Na 2 uurtjes en een nat shirt was het weer gedaan. Vanmiddag in de ruststand en vanavond een Soto Ayam met saté eten op de Pasar Malam.
Onze achterbuurman was vanmorgen bladeren van de kokospalm aan het kappen. Deze bladeren worden gebruikt om er o.a. offermandjes van te vlechten. Het is een geweldig  hoe deze man behendig in de palmboom klimt. Terwijl wij stonden te kijken wees hij naar een kokosnoot, een knik naar ons en een knik terug en binnen 2 minuten lag er zo'n grote onthoofde jongen voor ons. De kokosmelk even een uurtje in de koelkast en dan drinken met of zonder een beetje siroop. Lekker!
wil je die noot?
klimmen....geen probleem!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten