Translate our blog in your language.

Japan Kanto and Tohuku

Japan Kanto and Tohuku
Onze reis naar Noord Japan: Tokyo-Kanto-Tohuku (klik op de foto)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

dinsdag 2 april 2013

batik

Na twee dagen leuke dingen gedaan te hebben met onze vrienden Leo en Anjo zijn we na het ontbijt vanmorgen weer terug naar huis gereden. De laatste nacht van dit Paasweekend hebben in homestay "Julia I" geslapen. Dat kost RP 160.000 incl. en prima ontbijt met veel fruit.
Maar toch een groot tikkie minder dan het gezellige ontbijten bij Anjo en Leo. 
Gisterenmorgen zijn we vlakbij het huis van onze vrienden naar een "fabriekje" gelopen waar ze voorbedrukt batik een kleurbad geven. Bijna op het heetst van de dag zijn we daar naar toe gesloft met grote zweetparels op rug en voorhoofd. Daar aangekomen kregen we het nog warmer (bijna niet mogelijk maar toch gebeurde het).
Een aantal jongens zitten daar in een onmogelijke situatie deze grote batiklappen in diverse baden te dompelen waarbij het water met kleurtoevoeging bloedheet is. En dat ook nog met een glimlach. Dus we gaan er maar van uit dat ze ook nog plezier in het werk hebben. Dat is eigenlijk niet voor te stellen maar toch.... Na 10 minuten zijn we weer richting de ventilator in "huize vrienden" gelopen want de shirtjes waren doorweekt. Rond het middaguur zijn we naar Sanur gereden waar we vrienden Gerard en Lizette, die op vakantie zijn, hebben ontmoet. Komende vrijdag gaan we weer naar ze toe en dan gaan we met zijn vieren Bali ontdekken. Dan meer over deze geweldige ontmoeting!
het is daar erg, erg warm! 

en ze blijven lachen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten