Translate our blog in your language.

Japan Kanto and Tohuku

Japan Kanto and Tohuku
Onze reis naar Noord Japan: Tokyo-Kanto-Tohuku (klik op de foto)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

zondag 31 maart 2013

Ubud

Vanmorgen zoals gewoonlijk vroeg uit de veren. Alles en iedereen lag nog te pitten. Een koppie thee en genieten van de "frisse" ochtendgeuren. Langzamerhamd kwam er beweging in de andere lijven zodat we konden genieten van een Sanuriaans ontbijt. Bruin brood met hagelslag, chocopasta en kaas. En uiteraard het half hard/ half zachte paaseitje. Ongeschilderd maar wel geweldig van smaak. Heerlijk hoor zo'n Balinees Paasscharrelei. 
Afgemaakt met een soort kokospannekoek met een dunnestroopachtige suikersubstantie. Dit ding lag met redelijk zwaar op de maag.
Vandaag stond op het programma een wandeling door de rijstvelden van Ubud. Dus in het autotootje via Sukawati naar Ubud. Geparkeerd, de schoenen verwisseld en op naar de wandelroute. Na een stevig uurtje lopen kwamen we uit bij een eet- en drinkgelegenheid met een fabelachtig uitzicht op de rijstterassen die inmiddels redelijk in de verkrachtingsfase bevinden door de bouw van woningen en hotels. Prachtige woningen, dat wel! Na de "break" teruggelopen naar de auto. Weer schoenen gewisseld, de loopschoenen uit en de slippertjes weer aan. Trek in eten....dat hadden... we dus naar de warung. Prima gegeten, beter dan de Babi Guling van gisteren.
Op de terugweg naar Sanur, naar huize Leo en Anjo, nog even genoten van de betoverende natuur. Rond vieren lag men volledig uitgeblust in de ruststand. Een mooi moment voor mij om langs het massagehuis te gaan voor een losmakende beurt van de rug, kuit en dijspieren. Als nieuw keerde ik weer terug. Vanavond een hap in de warung en een biertje op het strand.
tijd voor een photoshot
aiiiiii...gestoken...een beetje "after bite" erop en doorgaan!
een break bij "Sari Organic" 
de schoonheid van de rijstvelden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten