Translate our blog in your language.

Japan Kanto and Tohuku

Japan Kanto and Tohuku
Onze reis naar Noord Japan: Tokyo-Kanto-Tohuku (klik op de foto)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

dinsdag 5 maart 2013

kamperen

De maandag ligt weer achter ons dus vandaag weer nieuwe dag met misschien nieuwe belevenissen. Het is half bewolkt met weinig wind. De zon wil wel maar gaat deels schuil achter de witte plukjes. De temp. is 27.9 graden en de LV is 76%.
We kunnen ons nog goed herinneren dat we in Frankrijk gingen kamperen bij de boer. Aan een riviertje, basic met koud water en lekker rustig. Een paar tentjes op een kluitje en dat was het. Op Bali valt er niets te kamperen maar gisteren bij het zien van een paar zelfgemaakte tentjes kreeg ik het Francegevoel. De enigen die hier op Bali "kamperen"zijn de landarbeiders. Zeker geen recreatie maar wél basic en rustig. Het zijn veelal Javanen, die overdag op de rijstvelden werken en slapen in de plastic tentjes die ze opzetten in de buurt van de velden.
"kamperen" bij de Balinese rijstboer


2 opmerkingen:

  1. Katrien en René6 maart 2013 om 19:42

    moet er toch eff niet aan denken: overdag hard op het land werken en dan zo "thuis" komen. niet lekker een douche kunnen nemen of niks. bovendien is het salaris ook niet je van het.

    BeantwoordenVerwijderen