Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

donderdag 21 maart 2013

de warme douche

16.30 uur en het is nog 34 graden. Geen wind, zonnig en een LV van 71%. Een prachtige dag. 
In juni voorjaar werd onze nieuwe Toyota Rush afgeleverd. En vanaf de eerste week hoorden wij een rare tik. Dus bij de eerste servicebeurt na 1000 km dit gemeld en toen bleek bij een controle iets los te zitten bij de airbag in het dashboard. Dit hebben ze verholpen maar later toch weer die vervelend tik. En we houden niet van rare geluiden in onze auto. Drie weken geleden zijn we voor de vierde keer terug geweest met deze "tikklacht". We hebben daar ruim vier uur in de garage doorgebracht. Een testritje en nog een testritje, en nog een testritje, de motorkap open en nog een keer, en nog vier keer en ja hoor gevonden! Een fabricagefout in de stuurstang. Vandaag zijn we weer naar de garage in Tabanan geweest om die daar te laten vernieuwen. Uiteraard volledig garantie. Er was ons al medegedeeld dat het ca. 3 uur zou gaan duren dus hebben we maar van alles meegenomen. Zelfs de PC hebben we daar neergezet om softwareprogramma's te updaten. De geklimatiseerde wachtruimte, met superschone toiletten, is voorzien van prima voorzieningen zoals WiFi internet. Ook goede koffie en thee, koekjes en "kant en klaar noodles" zijn voorhanden. Geen plastic bekertjes maar kop en schotels. Prettige stoelen en op een grote LCD tv is o.a het kanaal van National Geographic te bewonderen. Naast de krant liggen er diverse kabeltjes voor het opladen van mobieltjes. Dus hebben ze daar aan van alles gedacht om het wachten te "verprettigen". Software updaten op deze manier kost ons geen data en we zijn even bezig. Maar ook een spelletje Wordfeut deed ons de tijd enigszins doden. Na de reparatie werd de auto geheel van buiten en van binnen schoongemaakt. Dit is een service die ze altijd toepassen bij een servicebeurt of andere reparatie.
Met onze blinkend karretje op de terugweg naar Yehkuning kwamen we tot de conclusie dat de tik was verdwenen en nu maar hopen dat ie ook weg blijft. Maar daar hebben we alle vertrouwen in.
Daarom verdienen de mensen van deze Toyota garage Auto2000 een "warme douche". PRIMA!! want het kan op Bali slechter, veel slechter, heel veel slechter.
een Wordfeutje maken op de Ipad en ook nog even updaten
hup...het autootje omhoog 
een uurtje of twee sleutelen...oude stang eraf, nieuwe eronder... en weg is die vervelend tik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten