Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

donderdag 28 maart 2013

afkoelen

Het is net over half acht en de temp. is bijna 25 graden. Een heerlijke temperatuur om de dag mee te beginnen. Vandaag bestaat het dagprogramma uit....we weten het nog!
Gisteren, tijdens Galungang, hebben we weer eens de motor genomen om een toertje te maken door de prachtige omgeving van Negara. Even weg van de tempeldrukte. Vanuit Yehkuning door de rijstvelden en dan ter hoogte van Negara de doorgaande weg naar Denpasar oversteken. Daar loopt een smal weggetje door een Banjar omhoog de bergen in. Het leidde ons door de prachtige frisse natuur. Hoger in de bergen werd de weg slecht van asfalt maar nog wel berijdbaar met de motor. Een schitterende plek welke alleen te bereiken is met de motor. Op enig moment gingen we weer naar beneden waar we een bekende hangbrug over een snelstromende rivier tegenkwamen. Deze brug waren we al eerder tegengekomen. De zon was inmiddels dominant prikkend aanwezig en ondanks het windje op de motor, was het toch behoorlijk warm. De scooters geparkeerd en met de voetjes in het ijskoude bergwater. Een zaligheid! 
een vergezicht over de rijstvelden tussen de bergen net buiten Negara
wiebelend over de hangbrug
afkoelen in het ijskoude bergwater

Geen opmerkingen:

Een reactie posten