Translate our blog in your language.

Japan Kanto and Tohuku

Japan Kanto and Tohuku
Onze reis naar Noord Japan: Tokyo-Kanto-Tohuku (klik op de foto)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

maandag 18 februari 2013

terug uit Sanur

Het is bijna 4 uur in de middag en de temp. is 28.4 graden en er valt een drupje regen. Geen wind.
Zaterdagmorgen zijn we weer eens naar Sanur en Denpasar getogen voor de nodige gezelligheid en boodschappen. We mochten slapen, hangen, zitten, zwemmen, koffie drinken en ontbijten bij onze Sanurese vrienden Anjo en Leo. En het was heel gezellig. Zaterdagmiddag met z'n vieren naar Denpasar waar we 2 stofzuigers en een afzuigkap hebben kunnen scoren. Dus er kan gezogen worden! Altijd gemakkelijk bij het schoonmaken van o.m de auto, Leo. Zaterdagavond was het tijd voor een bord eten met pittige boontjes bij de warung in Sanur. Zondagmorgen na het ontbijt werden we verrassend onthaald door een Klabang, een eng beest, zich vertoevend op één der ligbedden. Na een stevige shot insectenverdelger werd ie door Leo gekidnapt onder een emmer en via deze stek is ie naar de tropische jachtvelden verwezen middels het afhakken van zijn kop. In de middag zijn we Rens en Yvonne, zie twee weken geleden bij ons waren, op gaan zoeken in Sanur. Zij verblijven een aantal maanden op een lekkere plek midden in Sanur. Na wat biertjes, chips, pasteitjes en gezellig gebabbel weer terug naar huize Leo en Anjo om ook daar een biertje te nuttigen en een hap te eten. Anjo, bij ons inmiddels ook bekend als een keukenprinses, heeft rijst met kip en boontjes gemaakt. Deze keer niet pittig maar wel knapperig. Lekker hoor!
Vanmorgen om half negen zijn onze wegen weer gescheiden. Zij naar Indonesische les en wij naar de Carrefour voor boodschappen. Bij terugkomst thuis zijn we eerst naar buurman Wally gelopen want Madé, onze parkhond, heeft zondagmorgen dé ingreep ondergaan om de reutjes van een koude kermis thuis te laten komen. Ze ligt nu bij ons op haar mat te slapen. Over een paar dagen zal ze wel weer de oude zijn.
de zondagmorgse tropische verrassing...een Klabang
rijst met knapperige kip en boontjes....gezellig hoor!...en lekker
Madé in zijn boxershort
wanneer mag ik weer normaal eten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten