Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

dinsdag 19 februari 2013

feest op de weg

Het is net iets na vieren en de temp. is 30.4 graden met een LV van 82%. Het is al de gehele dag bewolkt met af en toe een dreiging van onweer en een spat regen.
Het afgelopen weekend zijn we in Sanur geweest. Het is een bekend gegeven dat de weg van Denpasar naar Gilimanuk in gebruik is door veel, heel veel vrachtverkeer. De staat van veel vrachtwagens laat nog al eens te wensen over en dat geeft regelmatig een chaos als er weer eens een truck gekanteld is of door z'n as is gezakt. Gisteren was het weer zo'n dag dat er van alles gebeurde. De eerste opstopping, vlak na Tabanan, was een  situatie met 3 trucks. Eén was in de bocht weggezakt en daardoor was de lading eraf geschoven. Aan de overzijde lag een truck zijdelings over de vangrail met z'n wielen van het asfalt en een klein stukje verderop stond er ééntje met de voorkant volledig ingedeukt. Truck 2 en 3 hebben elkaar niet kunnen ontwijken en daardoor is truck 1 wellicht in de berm terechtgekomen en weggezakt. Gelukkig was het net gebeurd en stonden we niet al te lang in de file. Aan de andere kant was de rij van vooral vrachtwagen al gegroeid tot een 10 km. lengte.
Verder onderweg naar huis zijn we nog 3 ongelukken tegenkomen waarbij trucks betrokken waren. En dan nog de gevalletjes pech gemarkeerd met een in de achterzijde van de truck gestoken boomtak. Noem het maar een "groene" gevarendriehoek.
een beetje scheef is ook bijna recht! 
uitgeweken en weggezakt
och een klein deukkie
oeps!  goed dat er een vangrail stond...let op het bandprofiel van het reservewiel...welk profiel?...er is geen profiel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten