Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

donderdag 24 januari 2013

de groene motor

Het is iets over vijven en het is weer droog. Het afgelopen uur heeft het heel hard geregend. In Negara stonden diverse straten volledig blank. Met de regen kwamen ook de muggen....dus snel naar binnen.
De temp. is 26,7 graden en uiteraard een hoge LV. Voorafgaande aan de regen stormde het. Onderweg vanuit Negara waren er zelfs takken van bomen afgerukt en lagen de wegen vol gebladerte. Voor hier uitzonderlijk onstuimig.
Aan de voorzijde van ons huis is een oprit voor de auto. Maar aangezien het te krap is om daar een auto te parkeren hebben we maar besloten om een stuk beton om te toveren in een groenstrook.
Na het eruit hakken van de betonstenen en een opstaand randje zetten....op de motor  naar het tuincentrum in Negara. Geloof ons....met die prijzen daar is het erg plezierig shoppen. De palm kostte ons 60.000 RP (5 euro). Maar  uiteraard bleef het daar niet bij. Nog wat andere plantjes en wat tuinaarde. Teveel om met de motor mee te nemen. Wordt het gratis thuisbezorgd?...."jazeker, geen probleem". Later in de middag kwam de bestelling ....per motor met achterop in een rek de palm, de andere plantjes en de 4 zakken aarde.
het tuincentrumtransport
van grijs beton naar vrolijk groen

1 opmerking:

  1. Ziet er gezellig uit, met die kleurige bloemetjes en die palm komt ook goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen