Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

vrijdag 11 januari 2013

van achteren

Een dag waarvan we kunnen schrijven dat het een "normale" dag was. Warm en zweterig. Wederom veel wind in de middag maar wel de zon erbij. Tegen vijven begon het hard te waaien gevolgd door een buitje. De temp. om kwart voor 6 in de late middag is nog 30 graden. Het hoogtepunt lag op 32 graden rond het middaguur.
We hebben vandaag weinig ondernomen. Een gedeelte van de ééntegellambrisering gevoegd en dat was het wel. We kunnen niet verder omdat de tegels op zijn. Dus even bijbestellen....nou dat ging toch anders dan gedacht. De tegels zijn uit productie genomen!! Dus dan maar een bijpassende; het is niet anders. Achteraf gezien hadden we natuurlijk eerst moeten informeren of ze nog gemaakt worden...maar ja als zo vaak: achteraf of van achteren is het een koe in zijn kont kijken.....althans als de staart er niet voor hangt...en dat was in dit geval wel zo! We blijven lachen en genieten, ook met een iets afwijkende tegel.
achteraf gezien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten