Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

donderdag 13 december 2012

vuurwerk

We zitten een beetje in een baalstemming want we hebben al 5 dagen geen internet waar wij wonen. Vandaar dat we een aantal dagen niet hebben kunnen bloggen.  Na 2 dagen zijn we toch maar gaan vragen bij Telkomsel, de winkel van de provider. "Oh, ons is niets bekend". Maar ja als er waarschijnlijk maar een handjevol mensen in Yeh Kuning gebruik maken van internet en die reageren niet dan weten ze inderdaad van niets. De volgende dag wisten ze te vertellen dat waarschijnlijk de steunzender stuk is maar zeker weten???? Nou nee dat niet. Is het zo, dan duurt de reparatie zeker 2 dagen. Maar inmiddels zijn we al 5 dagen verder en dus maken we maar gebruik wi-fi van de supermarkt. Morgen maar weer vragen of ze nu echt het probleem weten. Wat een gedoe!
doen we wat vuurpijlen?............
Lopend achter het winkelwagentje, met zwenkwieltjes die alle kanten opgaan behalve de goede, viel het ons op dat hier "gewoon" vuurwerk wordt verkocht. Het ligt allemaal in het schap naast het brood en de pannensets. 
of een pannenset?
Wat nou een bunker of andere veilgheidsregels.......nooit van gehoord.....kennen we niet dus gewoon tussen de andere artikelen. 

1 opmerking:

  1. ongelofelijk dat vuurwerk in de supermarkt ligt. Wij vonden het al raar dat je hier het hele jaar door in, wel eens waar een speciale winkel vuurwerk kunt kopen, maar zoals bij jullie...!!!
    met oud-op-nieuw hoef je dus niet zonder te zitten.

    BeantwoordenVerwijderen