zondag 9 december 2012

terug op Bali

Het waren prachtige vier weken op Java. We hebben heerlijk gereisd en veel beleefd en gezien. We zijn van huis gegaan op Bali met een doel en een uitdaging. Het doel was om zoveel mogelijk te zien en mee te krijgen van de Javaanse cultuur.
ons doel bereikt........
..........binnen ons budget!
De uitdaging was om met een budget van 30 euro per dag zoveel mogelijk per trein en bus te reizen incl. eten, drinken, verblijf en uiteraard het vervoer. We hebben bewust regelmatig prijzen genoemd in ons dagelijks blog om een beeld te schetsen wat het dagelijkse leven kost op Java. Het is ons gelukt ons doel te bereiken binnen het budget. We hebben volop genoten en nu gaan we weer verder met ons dagelijkse leven in Yehkuning en uiteraard gaan we weer plannen smeden voor onze volgend reisdoel.

4 opmerkingen:

Herna zei

Ik heb met plezier jullie verhalen iedere dag gelezen. Gefeliciteerd met het behalen van jullie doel.
Groet Herna.

Ria en Willem. zei

Welkom thuis, het was leuk om mee te mogen genieten van jullie reis.

Groetjes Ria en Willem.

Aart en Fien zei

Welkom thuis en nu weer aan de FEUD

Katrien en René zei

jullie hebben weer een hele mooie reis gemaakt in jullie nieuwe vaderland. En dan voor dat budget: ongelofelijk. Heerlijk weer in je eigen bed slapen en onder je eigen douche, maar vooral den ik je eigen sanitair. Dat zullen jullie toch wel gemist hebben als we de foto's zo bekeken hebben van jullie reis. We hebben jullie verslagen met veel plezier gelezen (ook vanaf ons eigen vakantieadres aan boord)