Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

vrijdag 9 november 2012

reiskriebels

Na een nacht met regen is er weer een mooie dag aangebroken met een goed vooruitzicht.
Vanmorgen lekker op tijd opgestaan. Ontbijtje, koffie en naar Negara om de lunch op te halen. Gado gado van de warung bij Hardys. Thuis samen met Gea dit lekkere spul naar binnen gewerkt.
In de bemo naar de boot in Gilimanuk
Om half één zijn we met de scooter naar Tegalcangkring gereden. Jacqueline met de rugzak achterop bij mij en Gea met de rugzak van Henk bij Wally achterop. Na een dik halfjaar in Yehkuning speelden onze reiskriebels op zodat we vanmorgen onze "backpacks" geladen hebben om een tijdje naar Java te gaan. Vanaf de weg van Denpasar naar Gilimanuk, ter hoogte van Tegalcankring, hebben we de bemo genomen naar het busstation van Negara. Daarna een andere bemo naar Gilimanuk. Te voet naar de veerboot die ons heeft overgezet naar Banyuwangi op Oost Java. Na een klein stukje lopen vanaf de boot toeterde daar aan de weg een gele bemo die ons heeft afgezet bij het Manyar-hotel. Een goede kamer met een normale douche, dus geen koudwaterbak met schep. Later in de middag een duik genomen in het zwembad en daarna naar de warung voor de avondhap. In het restaurant van het hotel is het prima internetten dus maken we daar gretig gebruik van. Dus vanaf morgen zijn we te volgen op onze reis over Java. Om 8 uur stappen we op de ekslusif-trein naar Surabaya.

1 opmerking: