Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

maandag 15 oktober 2012

de valkuil

Het is wederom een hete dag! Het is half 2 in de middag en de temp. hangt op 31.8 graden met een een LV van 86%. Geen zuchtje wind!
Dat de Balinezen het met de veiligheid niet zo nauw nemen is een bekend gegeven. Gisteren waren we in de supermarkt Hardys. Hier is al geruime tijd een renovatieprojekt lopende waarbij nauwelijks rekening gehouden wordt met de veiligheid van de bezoekers. Er wordt gelast en gehakt in het bijzijn van personeel en consumenten. Na binnenkomst van de supermarkt zijn ze momenteel een gigantisch gat aan het hakken. De consument die uitgerust is met minder goede of slechte ogen loopt de kans recht in deze kuil te lopen. De afscheiding die men moet waarschuwen bestaat uit een stuk rechtopstaand karton en slaphangend plastic. Dus niet je evenwicht verliezen want dan lig je met karton of plastic en al in dat diepe gat. Dus opletten geblazen daar ook voor de werker op het randje!
Hopelijk kennen ze het spreekwoord niet: wie een kuil graaft, dondert er zelf in!
het gat van Hardys

Geen opmerkingen:

Een reactie posten