Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

dinsdag 18 september 2012

wc potten

Weer een warme dag met veel zon en weinig wind. Om 20.13 uur is de temp. 28,1 graden met een LV van 90%. Eigenlijk qua weer, een saaie dag maar we doen het er maar mee.
Onze overburen William en Linda hebben kortgeleden hier op een park een woning gekocht. Maar er zijn wel wat dingetjes van achterstallig onderhoud. Van te schilderen ramen en deuren tot niet goed werkende vlotters van de toiletten. En dat pakken ze energiek aan. Vandaag ben ik (Henk) samen met William naar een toko gereden waar ze o.m. ook sanitair verkopen. In de winkel staan enige voorbeeldmodelletjes in allerlei pastelkleurtjes. Ondanks dat kleurenpalet werd er gewoon gekozen voor helder wit. Na het afdingen en de koop ervan werden we naar de andere kant van Negara gestuurd. Iemand van de toko begeleidde ons naar het sanitairmagazijn. Hier werden wij geacht beide potten op te halen. Wij dachten aan een keurig georganiseerd magazijn maar alles stond buiten, van alles door elkaar, dik onder het stof. Blijkbaar is een toiletpot geen gangbaar artikel onder de Balinezen. Zij houden hun voorkeur bij een gat in de grond zodat ze ook geen last hebben van een vastzittende vlotter.
het sanitair keurig gerangschikt op model en kleur
William kijkt toe bij het openmaken van één der dozen
aanpakken!  na het verwijderen van de dikke laag stof

1 opmerking:

  1. Hoi Henk,
    Zo te zien komt het klussen hier ook aardig tot zijn recht. Zwembad is natuurlijk appeltje ....

    Groetjes
    Annette en Theo

    BeantwoordenVerwijderen