Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

zondag 30 september 2012

het busstationtoilet

Vergeten te kijken op het weerstation! Maar het was eigenlijk een dag zoals velen. Zonnig, warm en weinig wind. Dus de temp. zal wel zo rond de dertig graden zijn geweest. Het is nu 19.18 uur en de temp. is 28,3 graden en een LV van 83%.
Vanavond hebben we weer eens een hapje op de Pasar Malam gedaan. De avondmarkt is overdag de parkeerplaats van het busstation van Negara. Alhoewel er ook 's avonds bussen en bemos stoppen en weer gaan. Omdat het een busstation is zijn er ook enige voorzieningen zoals een wachtruimte met bankjes en een toilet (tegen betaling) gecreëerd.
Vanavond had ik enige drang om de kleine boodschap weg te brengen. Maar bij mijn eerste blik richting het toilet realiseerde ik me dat het beter was om het maar te bewaren voor thuis. Dan maar de bami goreng met gekruiste benen en een afgeknelde urinebuis verorberen. Normaliter ben ik wel bereid om mijn hygiënische grenzen te verleggen, als het moet, maar vanavond had ik daar even geen zin. Bizarre hygiëne en dan nog moeten betalen ook! Daar doen we even niet aan mee!
welke is voor de dames en welke is voor de heren?
toch maar besloten om beide gelegenheden links (bij binnenkomst rechts) 
te laten liggen......

3 opmerkingen:

  1. En dan moet je bedenken dat de kok daar ook naar toe moet. Die zal niet wachten tot thuis. Daar is het misschien even erg. Eet smakelijk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De kok doet het misschien wel op een emmer in de warung? Niet nadenken gewoon eten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Maar jullie hebben toch wel lekker gegeten, je moet maar niet alles weten van hoe of wat. En het was erg lekker, dus de volgende keer gewoon weer halen.
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen