Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

zaterdag 8 september 2012

zwembadpomp

We zijn net terug van de Pasar Malam. We hebben daar weer eens Soto Ayam met Saté en witte rijst gegeten. Het is bijna half negen in de avond en het is nog 27,4 graden met een LV van 74%. Geen wind.
Onze buurman Jan heeft een zwembad. De zwembadpomp heeft onder water gestaan door een mankement en die was niet meer te redden. Dus dan maar een nieuwe! Makkelijk gezegd maar lastiger gedaan. Hier in de buurt is geen pomp verkrijgbaar dus bleef er niets over dan naar Denpasar te rijden.
Gistermorgen om half 7 met Jan in zijn auto naar Denpasar. Op zich nog niet zo'n groot probleem (3 uur met de auto) ware het niet dat we er gisteren 5 uur over gedaan hebben. Een grote vrachtwagen met grote buizen kon blijkbaar een heuveltje niet bedwingen door zijn overbelading en was achteruit in een goot gegleden. Dus de weg geblokkeerd. En aangezien het een hele drukke weg is, stond er in een mum van tijd een grote file. En wij stonden daar middenin! Maar om half 12 waren we in Sanur en na een paar andere boodschappen naar Kerobokan gekacheld voor de nieuwe pomp. Ja ja wel een pomp maar niet de juiste capaciteit. Die gozert van de toko beldde naar het magazijn in Denpasar en daar was wel een geschikte aanwezig. Wij elders gewacht en koffiegedronken en weer terug naar de toko. En ja hoor de juiste was aanwezig. Gelukkig niet voor niets lang in de auto gezeten!  En terug naar Yeh Kuning. Precies voor donker thuis. Dit was een daggie dik acht uur in de auto voor een pomp. Vanmorgen heeft Jan de pomp laten vervangen. 
links op deze kiek...de nieuwe pomp

1 opmerking: