Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

maandag 6 augustus 2012

Vuurtje stoken

Vandaag een over het algemeen bewolkte dag. Laat in de middag om een uur of 4 kwam de zon nog ven door dus toch nog even naar het strand. De temp. was toen 29 graden en er stond nauwelijks wind.
Omdat het park stuk privéstrand bezit willen dit ook schoonhouden. Dus als we op het strand zijn dan pak ik de spaanse hark en harken we het aangespoelde vuil naar één kant waar we het in brand steken. De wind staat meestal schuin over het dorp zodat wij er geen last van hebben. Balinezen zijn toch al gewend aan rokerige vuurtjes als ze het huisvuil opstoken dus we zullen daar zeker geen last mee krijgen. Wij passen ons moeiteloos aan de gewoontes van de Balinezen. Geen enkel probleem!
Een foto volgt nog omdat we wederom problemen hebben met het Balinese internet. Een foto uploaden kost bijna een uur en dan moet er geen onderbreking zijn want dan lukt het helemaal niet. Vanaf zaterdag hopen we weer meer snelheid te hebben. Ook daar zijn we inmiddels gefrustreerd aan gewend. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten