Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

donderdag 23 augustus 2012

het horretje

Een aardige dag met redelijk veel zonneschijn. Er is weinig wind en de temp om 17.30 uur is 30.7 graden men de LV is 61%. 
het horretje met op de achtergrond onze tweede motor.
We hebben hier een vrij leventje waarbij de deuren en ramen altijd open staan. Dus een open huis! Wil je koffie dan is er koffie, wil je water dan is er water, wil je wat eten dan staat de koelkast in de hoek van de keuken, wil je een indosnack dan staat de kast ernaast. Maar er zijn gasten die we liever niet zien komen. En dat zijn van die kleine muggen die 's nachts nog wel eens een bezoekje aan onze slaapkamer willen brengen. En het resultaat van zo'n ongewenst bezoekje is dat Jacqueline lek wordt gestoken. Henk slaapt gewoon door want zijn bloed is niet lekker genoeg. Dus op verzoek van Jac. hebben we de timmerman opdracht gegeven een horretje te maken. Na 3 weken, na meerdere malen vragen of ie al klaar is, na meerdere bezoekjes aan zijn openluchtwerkplaats, was ie gisteren eindelijk klaar. Maar helaas niet passend dat was blijkbaar teveel gevraagd. Maar na wat schaven en beitelen hebben we 'm passend gekregen. Weliswaar een beetje klemmend maar dat is niet erg want dan kan ie niet uit het kozijn vallen. Dus vanaf vannacht stoten die kleine ettertjes hun neus want ze zoemen nu voor een afgesloten raam en kunnen er lekker niet in!
Ook hebben we een tweede motor aangeschaft want dat is toch hier het fijnste vervoermiddel om de omgeving te ontdekken. Dus kunnen we er nu samen op uit.
Jacqueline op de Honda en Henk op de Suzuki.

1 opmerking:

  1. Toe maar, muggen weg en 2 motoren/scooters. Het gaat jullie voor de wind.

    BeantwoordenVerwijderen