Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

dinsdag 12 juni 2012

Bali Art Festival

Een mooie dag met redelijk veel zon en weinig wind. De temp. zal ongeveer rond de dertig graden zijn geweest. Het is een gok want we waren buitenshuis en dan hebben we geen weerstation.
Vanmiddag waren we weer terug uit Denpasar. De Toyota heeft z' eerste controle gehad en met de nieuwe platen gingen we huiswaarts. Gisterenmiddag en avond hebben we het begin van het Bali Art Festival meegemaakt. Dit festival wordt voor de 34ste keer gehouden. Van 11 juni t/m 9 juli is het is een hele maand van o.a. dagelijkse optredens. Het vindt plaats in het Art Centre in Denpasar en wordt bijgewoond door Balinezen van het gehele eiland. Het Art Centre is gedurende deze periode een ontmoetingsplaats van dans, zang, eten, drinken, "beauty" en andere commerciële activiteiten. Niet alleen de oude cultuur is te bewonderen maar ook dans en zang in een modern jasje. De opening door de president van Indonesie was gisteren en daarna 's avond het eerste optreden met een traditionele dans met een gamelanorkest. De tribune was volgepakt met enthousiaste  Balinezen en een aantal buitenlandse toeristen want die komen er ook op af omdat het een wereldwijd bekend festival is.
bij de ingang van het Art Centre
in de bemo naar het Arts Centre 
de openingsdans

1 opmerking: