Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

maandag 14 mei 2012

Een kapotte dakpan

Niet heel erg warm 26,3 graden om 17.00 uur maar heel erg klam. De luchtvochtigheid was binnen en buiten 90%+. De gehele dag zware bewolking en af en toe een spat regen. Windstil.
De afgelopen dagen hebben we veel regen moeten verwerken. Zondagmorgen werden we wakker door getik op het plafond van de badkamer. Een lek! Dus ben ik door een kruipluik op zolder geklommen om te kijken of er een dakpan stuk was. En ja hoor! Ter hoogte van de badkamer was er één stuk. Dakpannen worden hier niet gebakken maar gedroogd in de zon. Dus zijn ze zo broos als biscuitjes. Er hoeft maar iets op het dak te vallen en de pan is stuk. We zijn al blij dat er geen klapperbomen pal naast ons huis staan want als er een klapper (kokosnoot) op het dak valt dan is meer stuk dan één pan. Vanmorgen is de tuinman Gede direct op het dak geklommen en heeft de kapotte pan vervangen. Voor hem een fluitje van een cent.


gewoon op blote voeten het dak op

1 opmerking:

  1. Tuinman Gede mag wel oppassen dat hij de bisquitjes niet kapot trapt

    BeantwoordenVerwijderen