Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

dinsdag 15 mei 2012

Het immigratiekantoor

De dag begon zwaar bewolkt en aan het eind van de ochtend viel er ook nog een licht buitje. In de middag klaarde het op en de zon kwam weer tevoorschijn. De temp. was om 16.00 uur 27,8 graden met een LV van 73%. Nauwelijks wind.
We zijn vroeg (05.30 uur) opgestaan om naar het Kantor Immigrasie in Singaradja te gaan. Om 10.00 uur hadden we daar een afspraak voor de verdere afwikkeling van onze verblijfsvergunning (KITAS). Het is normaliter ong. 3 uur rijden maar we deden het in 2 1/2 uur dus waren we te vroeg. We zijn toch om 09.30 uur naar binnen gegaan en na ons gemeld te hebben mochten we verder het kantoor in. Bij de eerste burotafel werd er een foto gemaakt en moesten we van alle vingers de afdrukken plaatsen en ook een drietal handtekeningen. Het gebeurde digitaal dus geen zwarte inktvingers. 


een foto en vingerafdrukken
Ziezo! dit was de laatste handtekening
Daarna bij een andere tafel werd ons dossier verder gecheckt en moesten we weer handtekeningen zetten en  werden we op een bankje in de wacht gezet. Na en minuut of 10 werden we verzocht om mee te lopen naar weer een ander kamertje. Hier moesten we weer een handtekening zetten, maar nu in het blauwe registratieboekje. Dit lijkt op een donkerblauw paspoort. Het geheel heeft een klein half uurtje geduurd. Volgende week is de KITAS klaar en die kunnen we dan ophalen of in Singaradja of Denpasar. Dus dat wordt weer een paar uurtjes in de auto. 


op weg naar de bronnen


 Omdat we toch langs de natuurlijke warmwaterbronnen van Banjar kwamen   zijn we daar gestopt om een "hete" duik te nemen. Watervalletjes, fonteinen en
 een natuurlijk bad met heerlijk warm bronwater. Een genot!
De lokale bevolking beschouwd dit water als heilig. Rond de bron is ook een tempel gebouwd.
een warme massage van hoog niveau

1 opmerking:

  1. Katrien en René16 mei 2012 om 16:09

    gaat allemaal voorspoedig dus. en om dat te combineren met zo'n duik in de warmwaterbronnen is ook niet verkeerd. geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen