Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

zondag 6 mei 2012

Kulkas

Een dag die begon met volop zon een zacht briesje en temp.om 12.30 uur van  29,9 graden. Later op de dag nam de bewolking weer toe. En een luchtvochtigheid van 90%. De zee had flinke golven en een hoge vloedlijn.
Gisteravond en vannacht waren er heftige tropische buien en dat was een goede test voor de goot. Hij heeft ‘m helemaal doorstaan. Dus goedgekeurd!
Het plan was om voor een paar dagen naar Denpasar te gaan. Helaas is daar niets van terecht gekomen. De koelkast heeft het begeven. Een aantal dagen  geleden hadden we al het vermoeden dat er iets niet goed zat met de “kulkas”. Hij vroor niet meer dus alles ontdooid en de koeling was ook al niet optimaal. Dus vrijdag de servicedienst van LG gebeld. Een aardige dame met een servicegerichte stem. Eerst het probleem uitgelegd. ”Yes sir we visit your place tomorrow morning”. What is your adress in Denpasar? Deze dame uitgelegd dat wij niet in Denpasar wonen maar 3 uur rijden in de buurt van Negara. “Oke sir, no problem”
Fijn dat is snel. Gisteren tot 14.00 uur niemand gezien of gehoord!
Dus enigszins zuchtend gingen onze gedachten al richting de Spaanse service want dat lijkt er toch aardig op. Maar we zijn wel wat gewend dus wij weer gebeld. “Oh yes sir, they are on the way”. Mooi dan maar wachten tot ze hier zijn. Maar helaas de gehele dag niemand gezien of gehoord. Vanmorgen (zondag) .…ja hoor de telefoon: "LG service..where do you live in Denpasar, sir? uitgelegd dat we iets verder weg wonen. “Oh sir, today not possible to come, to far away but tomorrow morning we come”. Dus daarom gaan we vandaag niet naar Denpasar en wachten we totdat de monteur is geweest. Wanneer? Hopelijk toch morgen. Gelukkig kunnen we de koelkast van iemand anders gebruiken dus dat is niet het probleem. 

2 opmerkingen:

  1. Hallo, wat een avontuur dat jullie aangaan. Een aardig stukje vanaf Nederland. Wij wonen in Spanje en via het blog van Edwin en Cokky jullie op het spoor gekomen. Leuk om jullie blog te lezen over een ander deel van de wereld. Ik schrijf ook een blog, vooral voor de kinderen en kleinkinderen die we in Nederland hebben achter gelaten. En natuurlijk ook voor onze vrienden in Nederland. Mijn blog heet losdos in Spanje ook op blogspot. Groetjes en het beste met de koelkast, Paula.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Katrien en René6 mei 2012 om 22:27

    geduld is een schone deugd!!

    BeantwoordenVerwijderen