Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

vrijdag 27 april 2012

het dorpshoofd

vandaag om 16.00 uur was het 31,7 graden, met een luchtvochtigeid van 73%, halfbewolkt en geen wind.
Het was een dag van uitpakken en alles weer een plekkie geven. Na aankomst in onze woonplaats Yehkuning hebben wij de plicht ons binnen 24uur te melden bij de Kelihan (het dorpshoofd). Dus vanmiddag zijn we daar naar toe gegaan met één van onze schoonmaakvrouwen omdat deze beste man geen engels spreekt en dan is een mededorpsbewoonster die begrijpt wat de bedoeling is, toch handig. Daarna moeten wij ons melden bij de lokale politie. Morgen om 09.00 uur hebben we een afspraak bij de Desa (gemeentehuis) en daarna worden we ook bij de politie geregistreerd. En dan ontvangen we de domicilieverklaring die we nodig hebben voor onze KITAS (verblijfsvergunning). Als het morgen allemaal loopt zoals het zou moeten lopen dan dienen wij te wachten op een oproep van het immigratiekantoor (via onze contactpersoon) in Singaradje. En daar kunnen wij dan onze paspoorten weer ophalen met de KITAS. En dat gaat ongeveer 4 weken in beslag nemen en in die tijd hebben we alleen een kopie van ons paspoort met de "single entry visum".

1 opmerking:

  1. Katrien en René28 april 2012 om 01:16

    wat een gedoe om zo'n papiertje te krijgen. Ik dacht dat het hier in Spanje al erg was maar dat is dus niets vergeleken met daar bij jullie.

    BeantwoordenVerwijderen