Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

woensdag 25 april 2012

een vermoeiende dag.

Na een hevige regenval in de nacht en in de ochtend klaarde het op en werd het zonnig, klam en rond de dertig graden.
We hebben niet uit kunnen slapen want we hadden een afspraak om 10 uur bij onze contactpersoon die de verdere routing van onze verblijfspapieren gaat regelen. Tijdens het ontbijt plonsde het water uit de hemel. Gelukkig werd het weer droog en konden we met de taxi naar Denpasar. De huurauto was inmiddels wel al afgeleverd maar met de taxi die hectisch binnenstad in is toch wat relexter. De vermoeidheid waren we nog niet te boven dan is met de taxi toch lekker. Onze contactpersoon Evi had alles al keurig klaarliggen. Het enige wat wij nog moesten doen was onze paspoorten inleveren. De eerstkomende maand zijn we paspoortloze indo's in wording. Terug naar het hotel om wat te eten in de warung en daarna te bed om de nog in ons lijf zittende siesta te voeden. Maar lang kon dat niet want er moesten nog boodschappen gedaan worden bij de Carrefour.
Ook dat is gelukt, met de huurauto. Zelfs de nieuwe computer hebben we weten te scoren in de appleshop in het pand van de Carrefour.
Morgen na het ontbijt eerst een massage zodat we losjes naar huis kunnen rijden want zo gaat dat toch worden. En dan gaan we de dagelijkse draad weer oppakken.

1 opmerking:

  1. Hola amigos,
    Nou dat was wel weer een hele onderneming hoor. Een lange reis, koffer kwijt, maar goed, jullie zijn thuis als het goed is.
    Doe maar rustig aan, want het woord haast hoort niet meer thuis in jullie woordenboek.
    Groetjes en tot "Feuds"

    BeantwoordenVerwijderen