Translate our blog in your language.

Japan Kanto and Tohuku

Japan Kanto and Tohuku
Onze reis naar Noord Japan: Tokyo-Kanto-Tohuku (klik op de foto)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

zaterdag 24 september 2011

Bali -- Boot met muzikanten gezonken

DENPASAR - Zeker 11 mensen zijn om het leven gekomen en meer dan 10 anderen zijn vooralsnog vermist na het kapseizen van de boot waarop ze zich bevonden. Het ongeluk deed zich voor in de wateren van het toeristische eiland Bali woensdagochtend.
De boot, die zeker 36 passagiers en bemanning aan boord had, sloeg om in de wateren van Jungut Batu in de b uurt van het eiland Nusa Penida in het district Klungkung. Het ongeluk gebeurde in het midden van de nacht toen leden van een muziekband op weg naar huis waren. 
Dat hebben de reddingsdiensten woensdag gemeld. Het was slecht weer toen het ongeval plaatsvond.

De boot had muzikanten van een traditioneel Indonesisch orkest aan boord. De percussiegroep zou een begrafenis muzikaal begeleiden op het Nusa Penida eiland.
Direct na het bekend worden van het ongeluk werden er reddingsteams de zee op gestuurd om te zoeken naar slachtoffers. Onder meer de marine, de waterpolitie en medewerkers van de haven van Benoa werkten mee aan de zoektocht. Een foto gemaakt van de boot laat zien dat deze geheel op zijn kop in het water ligt.
Volgens de online nieuwskrant Kompas.com zouden 11 mensen gered zijn, maar 11 anderen waren niet zo gelukkig en moesten dit ongeluk met de dood bekopen. Er zouden nog 14 mensen vermist zijn, maar dit aantal zou hoger kunnen uitvallen omdat er geen manifest is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten