Translate our blog in your language.

Japan Kanto and Tohuku

Japan Kanto and Tohuku
Onze reis naar Noord Japan: Tokyo-Kanto-Tohuku (klik op de foto)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

zondag 7 augustus 2011

Bali -- Milieu

Afval en rioolwater


De provinciale overheid van Bali heeft bevestigd dat het niet zal twijfelen om vergunningen in te trekken van hotels en restaurants die niet op een fatsoenlijke manier hun afval en rioolwater verwerken.


Deze waarschuwing werd uitgegeven na een veldonderzoek door de regionale overheid. Hierbij werden honderden hotels en restaurants op Bali gecontroleerd. Een groot deel hiervan deden niet voldoende hun best om op een goede manier van hun afval en rioolwater af te komen.
Het hoofd van het Agentschap Milieu voor Bali BLH, Anak Agung Alit Sastrawan, liet afgelopen vrijdage weten dat zijn agentschap eerst waarschuwingen zou uitdelen aan bedrijven die nu niet aan de regels voldoen. Als deze zich niet beteren, dan zal dit uiteindelijk leiden tot justitiele actie en sluiting van het bedrijf.
"We zullen doorlopend controleren. Voor diegenen die denken dat ze wetten kunnen overtreden hebben we maatregelen in petto. We zullen volgens de procedures gaan werken," aldus Sastrawan.
Uit observatie gedaan door het agentschap van Sastrawan blijkt dat het grootste probleem voor het op een juiste manier verwerken van afval de verouderde apparatuur en het ontbreken van voldoende kennis bij diegenen die belast zijn met dergelijke processen in de bedrijven.
Bij een onderzoek op een aantal stranden van Bali door BLH is gebleken dat 13 stranden flink vervuild zijn.
De schuld hiervoor ligt voornamelijk bij hotels en restaurants die hun afval direct in de waterwegen op het eiland lozen.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten