Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

maandag 30 mei 2011

Spanje -- De regering, deel 2

José Blanco Lopez, Minister van Ontwikkeling
Ook wel bekend als Pepiño.
De carrière van José lijkt op die van Leire. Middelbare school, rechtenstudie begonnen. maar niet eens het eerste jaar afgemaakt. Nooit een gewone baan gehad, alleen maar doende geweest in de politiek. Spreekt geen talen anders dan Spaans. Het blijkt dus dat de ontwikkeling van de Minister van  Ontwikkeling te wensen overlaat. En deze man moet Spanje in de vaart der volkeren brengen zonder enige communicatie in de Engelse taal? Eén ding moet je José nageven: Hij is de uitvinder van het "tiene estudios en..."(heeft gestudeerd in..).
De PSOE (Socialistische Partij) heeft een typerende formule om het gebrek aan opleiding van haar kopstukken te verdoezelen zonder  teveel schade aangebracht aan de desbetreffende gesjeesde student. Er staat in José's CV dat hij "tiene estudios en Derecho". Ofwel hij heeft de colleges rechten gevolgd. Enige tijd. Zonder titel te behalen. Maar dat wordt wijselijk weggelaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten