Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

woensdag 25 mei 2011

BALI -- Electriciteit


Stroomvoorziening



Koninklijke Boskalis Westminster N.V. heeft een contract getekend met Samsung voor de bouw van een kabellegschip. Het schip heeft een lengte van 100 meter en een laadcapaciteit van 5.000 ton. Naar verwachting wordt het schip in de tweede helft van 2012 opgeleverd. Koninklijke Boskalis Westminster N.V. heeft tevens een opdracht verworven ter waarde van € 20 miljoen voor het leggen van twee stroomkabels tussen de eilanden Java en Bali in Indonesië.
Het eiland Bali heeft momenteel te lijden van een voortdurend elektriciteitstekort
waardoor PLN genoodzaakt is afnemers te verzoeken stroom te besparen en de elektriciteitsvoorziening te staken wanneer er onderhoud gepleegd moet worden aan bestaande elektriciteitscentrales. Dit project zal voldoende additionele stroom leveren om dit tekort op te heffen. Hierdoor is het ook mogelijk om de populaire toeristenindustrie, met een jaarlijkse toestroom van 2,3 miljoen toeristen, verder te ontwikkelenIn opdracht van Indonesia State Electricity Corporation PT (PLN) zal Boskalis, samen met twee Aziatische partners, twee stroomkabels aanleggen van elk 150 kV en met een lengte van circa 5 kilometer. Het gebied tussen beide eilanden heeft een harde en onregelmatige zeebodem en een sterke zeestroming. Als onderdeel van dit project zal Boskalis derhalve ook stenen plaatsen om de zeebodem te stabiliseren en de stroomkabels te beschermen.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten